Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BİLAL34
BİLAL34

KADINIM

Yorum

KADINIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

809

Okunma

KADINIM

GECE İKİDE GEL
EL AYAK ÇEKİLSİN
KİMSELER GÖRMESİN SENİ
KANIM

SEN DÜNYANIN EN NAMUSLUSUSUN
NE YARAR DÜZEN BOZUK
GÖRSELER İKİMİZİ YAN YANA
ADIN ÇIKAR KÖTÜYE

KADINIM BENİM KADINIM
ANANIN AK SÜTÜ KADAR TEMİZ
GÜNEŞ KADAR AYDINLIKSIN
BU ŞİİRDEN HABERİN OLMASIN
KADINIM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kadınım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadınım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADINIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
26.10.2014 11:27:33
ŞİİRSE BEN DE YAZDIM - SEVGİ BÜYÜSÜN

Sevgi
Sevince büyür.
Sevgi
Nefretle küçülür.

Seviniz ki
Dünyaya sığmayacak kadar
Sevgi büyüsün.
---- 10.8.1976 - Adana

İsmailoğlu Mustafa YILMAZ - İstanbul
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL