Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
zeycemyildirim
zeycemyildirim

İnsanım

Yorum

İnsanım

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2132

Okunma

İnsanım

İnsanım
Parlak kutular içindeki
Çirkin şeyleri
Görmemeyi öğrenmiş
Kurnaz körlüklerim var
Bu yüzden
Sık sık ağzımın tadı kaçar
İnsanım
Kötü kabuklar içinde barınan
Nice iyiliği
Gücü
Güzelliği
Görmeyen
Aptal körlüklerim var
Bu yüzden
En nefis yemekler
Bazen tadılamazlar

Mehmet Gazi Yıldırım

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İnsanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsanım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
azizeilknur
azizeilknur, @azizeilknur
25.9.2014 22:38:38
5 puan verdi
Ne kadar net ne kadar da anlamlı olmuş,kutlarım.
Bellara
Bellara, @bellara
23.9.2014 01:21:41
5 puan verdi
"Insanım
Parlak kutular içindeki
Çirkin şeyleri
Görmemeyi öğrenmiş
Kurnaz körlüklerim var "Çok doğru.Tebrik ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL