Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ahmet Ayaz
Ahmet Ayaz

İNTİHAR ETTİ

Yorum

İNTİHAR ETTİ

( 5 kişi )

5

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1412

Okunma

İNTİHAR ETTİ








Parkın birisinde,
Bir bahar günüydü.

Oğlan, kaş etti, göz etti,
Bir kaç tatlı söz etti.

Akılsız kızı aldatıp götürdü,
Ve işi bitirdi; Eşek sıpası.

Olmaz böyle şey; Aylarca, kızı bırakıp gitti.
Kız, Karnı büyüyünce; İntihar etti.


Ahmet AYAZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

İntihar etti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İntihar etti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNTİHAR ETTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
31.8.2014 18:53:11
5 puan verdi
GERÇEKLERDEN BİR PARÇA SUNMUŞ SUNUZ AHMET HOCAM YÜREĞİNİZE SAĞLIK
glenay
glenay, @glenay
31.8.2014 12:06:11
Ne yazık ki,
kızların toyluğundan yararlanıyor bazı erkekler.

tebrikler..
Elif Masal
Elif Masal, @elif-masal
31.8.2014 10:55:37
5 puan verdi
dikkat etmek gerekir her zaman
zehra taşdelen gözyaşım
zehra taşdelen gözyaşım, @zehratasdelengozyasim
31.8.2014 10:52:34
5 puan verdi
Yaşamın acı gerçekleri :(((
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL