Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Tülay Bilgin
Tülay Bilgin

dertdaşım

Yorum

dertdaşım

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1213

Okunma

dertdaşım

Bugün ısparta’daki dostlarımı aradım

dertdaşım
yüreğimi yasladığım arkadaşım
bunaltsamda şikayet etmeyen
birlikte ağladığımız birlikte güldüğümüz
eski dostlarım

yılları bir bir devirdiğimiz
bizi bizden daha iyi tanıyan yıllarımız
yaşlandıkça ömür azalırmış
azaldıkça vefalı dosrları gönül aramış



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dertdaşım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dertdaşım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dertdaşım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL