Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Bekke can
Bekke can

Haydi durma gel.

Yorum

Haydi durma gel.

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

3,0

Puan

960

Okunma

Haydi durma gel.

Haydi durma gel.

çiçeklensin kapımda umutlar,

Yüzümde dalgalansın o gök yüzü mavisi eşarbın

elmas gibi parlayan yanaklarından süzüldüğüm,

yüzüne Çiçekler sıraladığım, ne çok özledim bir bilsen seni....

haydi şimdi kaldır ellerini Duaya kalksın elimiz’ şükredelim varlığımıza...




Ayaz Yazıcıoğlu.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Haydi durma gel. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haydi durma gel. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haydi durma gel. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
22.8.2014 03:40:14
Beğeni:
1
Okunma:
960
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL