Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Ermanulusoy
Ermanulusoy

KÜSMEK OLMAZ Kİ FELEĞE

Yorum

KÜSMEK OLMAZ Kİ FELEĞE

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1277

Okunma

KÜSMEK OLMAZ Kİ FELEĞE

Kaçan fırsat ele geçmez,
Hiç bekleme gelir diye.
Beklesen de ömür yetmez,
Küsmek olmaz ki feleğe

Hayallerden ümidi kes,
Sayılıdır her bir nefes,
Gün gelince gider herkes,
Küsmek olmaz ki feleğe

Aklar düşer saçlarına,
Mendil yetmez yaşlarına,
Ümit kalır hep yarına,
Küsmek olmaz ki feleğe

Yorgun düşer naçiz beden,
Bir gün bile gün görmeden,
Zaman akıp gider elden,
Küsmek olmaz ki feleğe

Yazılanı silemezsin,
Ne var ne yok bilemezsin,
Başka yere gidemezsin,
Küsmek olmaz ki feleğe

Her şey yalan dünya fani,
Evvel beşer şimdi hani?
Veren alır elbet canı,
Küsmek olmaz ki feleğe

21.08.2014
Erman Ulusoy / Kırklareli



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Küsmek olmaz ki feleğe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küsmek olmaz ki feleğe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÜSMEK OLMAZ Kİ FELEĞE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL