Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tunnı
tunnı

SELAM OLSUN

Yorum

SELAM OLSUN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2110

Okunma

SELAM OLSUN

SELAM OLSUN


Gün olur ki devran döner,
Ağlayanlar bir gün güler,
Yanan ateş elbet söner,
Sabredene selam olsun.

Saf fukaranın sırtından,
Harun deyyus rahatından,
Hortum mafya ortamından,
Dik durana selam olsun.

Geleceği görmek zordur,
Fitne ficür Türk ü böldür,
Yürünen i, yanlış yoldur,
Bekleyene selam olsun.


TUNNI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SELAM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baharca57
baharca57, @baharca57
2.2.2008 23:05:06
Gün olur ki devran döner,
Ağlayanlar bir gün güler,
Yanan ateş elbet söner,
Sabredene selam olsun.

Sabrın sonu selamettir,mutlaka selamete ulaştıracaktır Rabbim bizleri.Duyarlı yüreğe de selam olsun.

saygılarımla

Bahar
haykırış
haykırış, @haykiris
2.2.2008 18:37:51
bu şiiri yazıp bizlere şükretmeyi, dik durmayı, beklemeyi(!) hatırlatan bu şaira selam olsun.
yüreğiniz dert görmesin inşallah.
selam ve dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL