Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

yakınlık

Yorum

yakınlık

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

816

Okunma

yakınlık

yakınlık


çiçeğin alı
moru
yaprağın yeşiliydi
umut
kızılın sızıyla birleşti yerde
ne yakındık toprağa..

söze ne yakındık
sözsüzlüğe ne yakın..

ak bir yelkenliydi
yaralı bir martı
biraz yosun
biraz dalga
ne yakındık ufka..

gitmelere ne yakındık
kalmalara ne yakın..

çakır yıldızken gece
ve
bulutsuzken her hece her tümce
ne yakındık gözyüzüne..

bize yakınken her söz
ne çok yaraşırdık
yeryüzüne.

18/08/2014
ödemiş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yakınlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakınlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yakınlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
19.8.2014 07:00:57
doluca şiir okudum kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL