Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
murat erdic
murat erdic

çocuk-ıı

Yorum

çocuk-ıı

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

776

Okunma

çocuk-ıı

Gözleri ışıl lşıl ,
Ciğer paresi çocuk .
Hayatın içinde ,
Aldığımız soluk.

Her duygun ak, pak,
Kalbinde huşu.
Şöyle etrafına bak.
Var mı kimsede bu duygu?

Hayalden de öte varlığın,
Bu alemin içinde.
Kaybolacak diye korkuyorum ,
Gölgen bu şehirde.

Seninle şenlidir,
Ev,park,bahçe.
Her hatıranı saklar,
Yıllar geçtikçe.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çocuk-ıı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuk-ıı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çocuk-ıı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
18.8.2014 23:53:40
Beğeni:
1
Okunma:
776
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL