Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
senel
senel

TANRILAR UTANACAK

Yorum

TANRILAR UTANACAK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1028

Okunma

TANRILAR UTANACAK


Neden
nemli gözyaşlarını
paslı yüreğinde gizliyorsun
yoksa
korkularımız acılar içinde mi
buluyorlar suçsuzluklarını.


Düşlerimiz neden hesapsız
sevmelerimiz kusursuz
kuşatılmışken üstümüzdeki mavi gök.

Biliyorum yangın yerindedir
oyunumuzun sahnesi
belki zordur ama;kutsaldır
karanlığa karşı
tanrıları da utandırmak

Ömrümüzün.........sahnesinde
kapanmayacak gibi
gözleri tanrıların
-bizi seyrediyorlar-

Umudum
utandırma yasadışı özlemlerimi
Gir koluna yüreğimin
yasadışı özlemlerimizin tarihini
yeni baştan oyna

-perdeler açılıyor-



(Zamana Söz’ adlı dosyamdan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tanrılar utanacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanrılar utanacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TANRILAR UTANACAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
belmando
belmando, @belmando
31.1.2008 23:20:22
Umudum
utandırma yasadışı özlemlerimi
Gir koluna yüreğimin
yasadışı özlemlerimizin tarihini
yeni baştan oyna


Anlatım mükemmel di.
Saygılar arkadaşım
Yüreğin dert görmesin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL