Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sebahattiner
sebahattiner

ONU GÖRDÜM

Yorum

ONU GÖRDÜM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1248

Okunma

ONU GÖRDÜM

ONU GÖRDÜM

akşam o’nu gördüm rüyamda
gülüyordu,

ve ardına dönüp
uzayan merdivenlerde
kayboluyordu..

vallahi;

"gel" dese peşini bırakmazdım
ve rüya bitmese !

hiç uyanmazdım.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Onu gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onu gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ONU GÖRDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Melek KIRICI
Melek KIRICI, @melekkirici
20.7.2014 16:54:43
Yüreğinize kaleminize sağlık.
Saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL