Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ertuqrulgazi
Ertuqrulgazi

İhtimal

Yorum

İhtimal

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

472

Okunma

İhtimal

...Ve bitebilir büyük sevdalarda
daha doğmadan saçlarını okşadığınız çocuklarınız ölebilir.
Bir ayrılık treni gelebilir en mutlu anınızda
sevdanızı alıp gidebilir...

Say ki, bütün ordularını savaşta yitirmiş, bi başına kalmış bir komutan, yaralı bir askersin...
ama topraklarını yanliz kaldığın da deği,l teslim olduğunda kaybedersin...
iç sesiniz size, ’’ hayat devam ediyor’’ diyebilir...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İhtimal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhtimal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İhtimal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.7.2014 16:13:01
Beğeni:
0
Okunma:
472
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL