to
1 şiiri kayıtlı

şifre

totti
  0,0 / 0 kişi ·0 beğenme · 0 yorum · 695 okunma

şifre


Şifre


Bir yol hikayesiydi hayatim.Boylu boyunca giden,bana derin darbeler yasatan bir yolun hikayesi.Bu yolda mezara girmek istemeyip,tabutta rövasata atan ölü gibiyim.Hatta bir sanki.Çigliklarim vursada bir yerlere bu su dünyasinda maskelenmis yüzler duymak istemiyor sesimi.Eskiya misali çiksam daglara,hatta propagandalar yapsam.Duyan olur mu sesimi*Evet olur ama karsima çikacak yine iblisin vekili.Bir yok ediciyse çekip silahini gönderecektir sessizlik alemine.

Omuz omuza verecek kimse yok ki...Insanlar...Kopmuslar birbirlerinden,hatta kendilerinden.Gecenin rengi bile degismis bu kusatma altinda."Hayat daima güzeldir."diyen Serkan bile simdi evde tek basina.Kimileri yasamayi unutmus,zevk diyarlarinda zamani kursunlamaktan.

Esaretin bedelini bile ödeyemiyor bile insan.Ödeyemedigi aslinda kendi hapsettigi benligi.Bazi hudutlar koymus kendine ve düsüncelerine.bazilarida kuzu oldugunu unutup baslamis kurtlarla dans etmeye.Kimisi bir Fransiz öpücügüne vermis herseyini.Hepsinin sorulara oartak cevabi ise:"Kaybedecek bir sey yok."

Temel içgüdülerinden kopup,ihtiras rüzgarlarinda uçup gitmisler.Fanatiklesen bu dünyada kutsal adam ilan etmisler,kanlarini emen vampirleri.Benliklerini çagirdigim zaman biçagin iki yüzünü dayadilar bogazima.Belliki kendi savaslarindan korkuyorlar.Sifreler kayip,"BEN" kayip.Bir tek "SEN" demesini biliyorlar.Son çigligim bu.Son perde,son umut.Insanliga dönüs için ancak "BEN"dir tek umut
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
şifre şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

şifre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Şiir Künye
Kayıt Tarihi
: 14.7.2006 21:47:59
Puan
: 0.0 / 0 kişi
Okunma Sayısı
: 695
Yorum
: 0 yorum
Beğeni
: 0 kişi
Web Zaman Damgası
Şiiri Beğenenler
Popüler Şiirleri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.