Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

AYIŞIĞI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

3022

Okunma

AYIŞIĞI

AYIŞIĞI




AYIŞIĞI

Ayışığı;
Gözlerin ister yeşil olsun
İster mavi, ister kara, ister ela
Ben sana hurma gözlüm diyeceğim
Hurma gözlüm…

İsmin ister Fatma olsun
İster ayşe, ister Aysın
Ben sana Ayışığı’m diyeceğim
Ayışığı’m…
---- 18.06.1959 - İslahiye.

İsmailoğlu Mustafa YILMAZ – İstanbul.











Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ayışığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayışığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYIŞIĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL