Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cu
cumalick

IŞIKTAN SAÇLARI OKŞAMALIYIM

Yorum

IŞIKTAN SAÇLARI OKŞAMALIYIM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

816

Okunma

IŞIKTAN SAÇLARI OKŞAMALIYIM

ufukta güneşin ellerini tutmak gerekir
bir ışığa varıp saçlarını okşamak,
sevdiğinin gözlerini aramalı insan
her gece yıldızların ışığında gezerken
aşk için uğraşmalıyım
kimi zaman gök perdesini delmeli
kimi zaman sevgisini kalbine gömmeli
bitti benim ışığım karanlık çökünce
aslında karanlığım başladı seni görünce
bitmemeli aşkın ısrarı inadına devam etmek
uğruna ölmek veya uçurumlara sürüklenmek


C.K

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Işıktan saçları okşamalıyım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Işıktan saçları okşamalıyım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
IŞIKTAN SAÇLARI OKŞAMALIYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL