Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

kıpır kıpır

Yorum

kıpır kıpır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

624

Okunma

kıpır kıpır

ruhum ten değiştiriyor!

bak,yüreğim kıpır kıpır ele avuca
sığmıyorum,
çokmu,çektin nedir? benden
sorularıma cevap bile vermekten
çekiniyorsun !!

cesaretimi bağışla lütfen!

sen,bu aşkı bitirip ! gitmek , için can mı atıyorsun??

seni seviyorum demiştim!
daha ne olsun?
diye soruyordum, ya !
sağolasın bende ,seni severim derdin
esasında !

biraz kırgınım bu aralar,biraz suskun,biraz yanlız sana..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kıpır kıpır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıpır kıpır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kıpır kıpır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL