Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-

Yoksun Karşımda

Yorum

Yoksun Karşımda

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

844

Okunma

Yoksun Karşımda

Yoksun Karşımda


Sen yoksun işte yanımda
Buna sebep benim aslında
Sen yoksan bırak düşlerim olmasın
Feryadım çıksın göklere
Sensiz umut yağmurlarım yağmasın

Seni sevmeyen ben
Hep kendimi seven ben
Bırak gönlüm acılarla kavrulsun
Yarına bakan gözlerim yarınını görmesin

Seni terk eden gönlüm bin bir pişman
Bırak pişmanlığın cehenneminde yansın
Bırak yollarım uçurumlara çıksın
Ölümlü bakışlar sırdaşım olsun

Sen beni bırak kendine bak
Bırak selam verenim olmasın
Gece gündüz seni hasretin içinde yalnız bırakan ben
Bırak ıstıraplar yoldaşım olsun

Kanayan yüreğim kanayarak kurumasın
Sensiz atan bu gönlümün çaresi tükensin
Sensiz ağlayan yarınlarım ağlasın gülmesin
Yeter ki sana bir şeyler olmasın
Mehmet Aluç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yoksun karşımda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoksun karşımda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoksun Karşımda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL