Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde
hümeyra dursun

BOŞ ŞEHİR

Yorum

BOŞ ŞEHİR

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

937

Okunma

BOŞ ŞEHİR


Boş şehrin kapısında bekliyorum.
Umut arayan küçük kız gibi
Şimdi arıyorum kalp rüzgarını
Arkadaş aynasının parçası elimde
Soğuk kaldırım taşı gözlerim

Ayağa kalkmaya çalışır yürek
Ellerimi nefret sesleri tutar
Neyim varsa almış ayrılık çukuru
Kalkacak gücü yok kalbimin şimdi.

Hümeyra DURSUN.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Boş şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞ ŞEHİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hümeyra dursun, @humeyradursun
20.6.2014 09:04:18
Teşekkür ederim beğendiyseniz çok sevinirim yüreğimdekileri döktüm sadece hislerimi duygularımı akıttım sayfalara sadece.

Hümeyra DURSUN
KIRLANGIÇ_1
KIRLANGIÇ_1, @kirlangic-1
19.6.2014 20:09:36
Kaleminize sağlık . Bu güzel şiirinizi okumaktan keyif aldım..mutluluğunuz daim olsun
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL