Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Cihat Samet ŞANLI
Cihat Samet ŞANLI

Çünkü

Yorum

Çünkü

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,5

Puan

748

Okunma

Çünkü

Çünkü

Rastlarsa Gözlerim
Gözlerine
Affet
Ne Haddime Sevdiceğim

Çarparsa Ellerim
Ellerine
Affet
Yansın Bu Eller

Ne Gözler
Ne Eller
Kadir Kıymet
Bilmiyor Sevdiceğim

Gelde El
Olmayalım
Bir Birimize
Gel Biz Bize Yaşayalım

Çünkü
Çünkü

Benim Kadar
Sevmiyor Kimse...

-Cihat Samet ŞANLI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Çünkü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çünkü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çünkü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL