Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
honur
honur

BENCİLLİKTİR AŞK

Yorum

BENCİLLİKTİR AŞK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

954

Okunma

BENCİLLİKTİR AŞK

ne garip aşkın içinde yitirmek seni
uğraş bile veremeden
kavga edemeden yenilmek
masum insana bile hasım eder bu aşk
bencilce sevmek ister gönül
bencildir nefis de, bu bahiste
mümkün değildir çünkü paylaşmak
yarım somun ekmek değildir çünkü aşk
insan çılgınca açlığında paylaşır da katığını
ama aşkını asla
hasım eder en masum insana
en koyu sevda




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bencilliktir aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bencilliktir aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENCİLLİKTİR AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL