Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

ÇİN KAŞIĞI

Yorum

ÇİN KAŞIĞI

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

743

Okunma

ÇİN KAŞIĞI




Çarşı pazar süpermarket
Her yerde Çin kaşığı
’’Ya sev ya terket!’’
Derken işte hep birden
Oluverdik Çin âşığı!



Lâf değil icraat;
Her yer Çin işi, Japon işi
Hızla yükseldi Uzakdoğu
Büyüdü ekonomisi,
Biz boyladık toptan inişi!




Şaban AKTAŞ
13.06.2014





Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çin kaşığı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çin kaşığı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİN KAŞIĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
17.6.2014 00:17:30
tebrikler tüm kalbimden...HŞT
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.6.2014 23:40:25

Markacılık sevdası bizleri çakma markalara ve hazır lopculuğa itti usta
Kutluyorum kalemi anlamlı dizelerdi
Haz aldım okurken
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL