Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

İnandıkları ona anlatmadı

Yorum

İnandıkları ona anlatmadı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

747

Okunma

İnandıkları ona anlatmadı

İnandıkları ona anlatmadı



Evet,
O da bir insandı
Umutları için yaşayandı
Ve fakat ona
Tercih
Hakkı tanınmadı
İliklerine kadar
Hamaset ve
Hiddetle yaşadı
Yakınları, arkadaşları
Hep inandığı insanlardı
Hak adına
Haksızlık yaptığı
Hiçbir an anlatılmadı
Kendi milleti
Ve devleti bizzat
Düşman
Olarak tanıtıldı
Nice masum nefesler
Buna inandı,
İnanmak
Zorunda bırakıldı
Milletin
Düşmanı bir değil,
Dost görünen
Müttefikleri
Pusuda yatandı
Bu milleti
Hiçbir güç yıkamadı,
Şanlı bayrağı
İndirmeye kalkanlar
Hiçbir zaman utanmadı…

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnandıkları ona anlatmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnandıkları ona anlatmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnandıkları ona anlatmadı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL