Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Dilbrin
Dilbrin

BİR DUMAN

Yorum

BİR DUMAN

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1297

Okunma

BİR DUMAN

Bir duman sızılı
Süzülüyor kahvemden
Bir türkü düşüyor kalemime
Şehir ne tarafta kalıyor
Böyle bakınca düş penceremden

Bir sızı
Süzülüyor içime
Bir sevda düşüyor kalemime
İnsanlık ne tarafta kalıyor

Terkedip hayın savaşları kaçıverince

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir duman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir duman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR DUMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dilbrin
Dilbrin, @dilbrin
7.6.2014 02:32:59
teşekkür ederim
Turgut Öztürk
Turgut Öztürk, @turgutozturk
6.6.2014 16:15:31
BERFİN HANIM
GÖNLÜNE SAĞLIK
HOŞ GELDİN ARAMIZA

Turgut Öztürk tarafından 6/6/2014 4:16:16 PM zamanında düzenlenmiştir.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.6.2014 00:18:49
Beğeni:
0
Okunma:
1297
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL