Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Tellal
Mustafa Tellal

BEN NASIL SEVDİM

Yorum

BEN NASIL SEVDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

720

Okunma

BEN NASIL SEVDİM



mutluluğu sana anlatamam ki
senden mutlu gün görmedim hiç.
rüyalarım da kabusum oldun,
dünyamı sen bana cehennem ettin.

şimdi nasıl başkasını sevebilirim,
sen benim kalbimi taşa çevirdin.
sana olmayacak hiç bir bedduam,
sen gibi zalimi ben nasıl sevdim.

ne ettimse ben kendime ettim.
sonun da ben,beni kaybettim.
uğrun da harcarken yıllarımı sana,
boş hayalleri kendime ben gelin ettim.

anlayamadım kördü gözlerim,
nasıl da kandırdı beni sözlerin.
inanmazdım eskiden aşk körlüğüne,
Sen gibi zalimi ben nasıl sevdim.


MUSTAFA TELLAL

04/06/2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben nasıl sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben nasıl sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN NASIL SEVDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL