Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mustafa Tellal
Mustafa Tellal

Adı Kanka

Yorum

Adı Kanka

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2599

Okunma

Adı Kanka



Baktım cebimde yok para,
Kalbim kırık içinde çok yara.
Dönüyor dünya yerinde ama,
Benim gündüzüm hep kara.

Yaşa hayatını düş gibi,
Her gün daldan dala kuş gibi.
Takma kafaya ne takıcan,
Ömür bir gün bir nefes gibi.

Sev dediler sevdik gönülden,
Ver dediler verdik ömürden,
Dert tasa kaldı kar yanıma,
Ne anladım ben bu sevgiden.

Musti der şimdi gönül ağla,
Yak ağıtları da gönül dağla.
Yaşlarım akmış damla damla,
Çağla iki gözüm artık çağla.

Aşk dediler geldik aşka,
Bu devir de aşklar çok başka.
Görseydi Veysel baba ağlardı,
Aşk değil ki bunun adı, kanka.

Mustafa TELLAL
29.08.2018


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adı kanka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı kanka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adı Kanka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL