Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Bayram KAYA 1
Bayram KAYA 1

Deli Dolu Bir Alaka

Yorum

Deli Dolu Bir Alaka

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1251

Okunma

Deli Dolu Bir Alaka

Hoşça kal sevdam
Gün yarım
Ne dolunay oldum
Ne günle varım
Tam değil buçuk ağız
Bulandırışla sirke kokusu
Görürle içime kezzap akıtmak kârım

Çevren iledir olgu ve olayı seçeni
Sorumluluk bilincidir söylemez her aklında geçeni
Zahmeti gerekmez sulak yer yetişeni
İnsan bir âdem, bir havadan mamule
Dil ucunu söyler, nadan ile hamule

Denk düşeri süreçler insan için
Makamla gel geçleri olur dönemli
Ol nedenledir ki makamı rütbenin
Konuşması, görüntü vermesi çok önemli

Bir felakete uçurumken, düz bir yüzle
Bir divan oluşun ulu katında öküzle, atında
Hiç olmak istemem, nadanın habitatında
Eğer bunlarsa makamı rütbede
Zaman bunlarla olacaksa demli
Konuşmaları, görüntüleri değildir hiç önemli

05.06.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Deli dolu bir alaka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli dolu bir alaka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deli Dolu Bir Alaka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL