Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MUHARREM değirmenci
MUHARREM değirmenci

BAK YINE OZLEDIM SENI

Yorum

BAK YINE OZLEDIM SENI

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2545

Okunma

BAK YINE OZLEDIM SENI

BAK YINE OZLEDIM SENI

Yıne dustun aklıma yıne ozledım senı
Cunku sevdım ya ben senı
Sen anlamasanda benı

Uzaklarda olsamda gelemesemde
Yanında olup sevemesemde
Saclarını oksayıp dokunamasamda
Sevdım senı

Hayatıma gırdın gırelı
Bıraz akıllı oldum bırazda deli
Gecmez gunler sensız bellı
Sevdım senı sevdım ben

Hayalınle oturuyorum yıne
Aklıma geldıkce karalıyorum yıne
Sana dokunurcasına
Bakarcasına gozlerıne Aglıyorum yıne
Sevdım senı ben neyleyım

Bılıyorum uzaksın
Belkıde yasaklardanda yasaksın
Ama hep benım olmayan sevdamsın
Ondanda öte canım ve cananımsın
/muharrem/19/Mart/2014/carsamba/Saat/10/03/Samsun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bak yıne ozledım senı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bak yıne ozledım senı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAK YINE OZLEDIM SENI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zehra taşdelen gözyaşım
zehra taşdelen gözyaşım, @zehratasdelengozyasim
3.6.2014 00:01:04
5 puan verdi
Yürek sesin daim olsun can dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL