Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
muhammet baylan
muhammet baylan

aşk seni bulacağım

Yorum

aşk seni bulacağım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

915

Okunma

aşk seni bulacağım

aşk seni bulacağım

ÇIKTIM YOLA BİR KERE

AŞK SENİ BULACAĞIM

DÖNER SANMA GERİYE

AŞK SENİ BULACAĞIM



ENSENDEDİR NEFESİM

DUYDUĞUN AYAK SESİM

ADINA SEVENLERİN

AŞK SENİ BULACAĞIM



GİRSEN YERİN DİBİNE

AHTIM VAR KESİNLİKLE

SOYADINLA BİRLİKTE

AŞK SENİ BULACAĞIM


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşk seni bulacağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk seni bulacağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk seni bulacağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL