Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
muhammet baylan
muhammet baylan

aşkta aşk

Yorum

aşkta aşk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

829

Okunma

aşkta aşk

MADEM SORDUN SEVDAMI

BENİM KARA SEVDAMI

YAKARIM YANGININI

BEN AŞKTA AŞK SEVERİM



GÖZÜN KESİYORSA GEL

GÜCÜN YETİYORSA GEL

TANIMAM HİÇBİR ENGEL

BEN AŞKTA AŞK SEVERİM



SÖZDE DEĞİL SÖZLERİM

AÇ KURTLARDAN DAHA AÇ

BEN AŞKTA AŞK SEVERİM

GÜZELİM SEN KAÇTA KAÇ

*

ben %100 sevenim
güzelim sen kaçta kaç?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkta aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkta aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşkta aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL