Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hakan ŞAHİN
Hakan ŞAHİN

Sensizliğe Sitemim

Yorum

Sensizliğe Sitemim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1047

Okunma

Sensizliğe Sitemim

Sessiz ve zifiri karanlık bir gece. .
Seher vaktinde ansızın hayalinle.
Raksa geliyor tüm kelimeler yine.
Seni yazıyorum hasretli kalemle.

Şaha kalkıyorum cümlelerim eksik
Seni düşlüyorum gurbet şiirimle
Ne gelenim var benim de gidenim .
Bican düştü bedenim de, hasretinle.

Bir aşkla geliyor hayalin aklima.
Ozlemin doluyor karanlik odama.
Yokluğunun sitemi her an hatrımda.
Özlemin de bitmiyor her an yazmakla..
.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizliğe sitemim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizliğe sitemim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensizliğe Sitemim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL