Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
mustafa demir 1990
mustafa demir 1990

BEKLERIM DERMISIN SENI

Yorum

BEKLERIM DERMISIN SENI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

613

Okunma

BEKLERIM DERMISIN SENI

Simdi uzaklara gidiyorum
Sabirla beklerim dermisin seni
Icimden burda ne isim var diyorum
Kalbime eklerim dermisin seni

Hasretim elbet eder tecelli
Belkinolacak hayalin teselli
Hatalar icinde kalicam belli
Gunah ol aklarim dermisin seni

Karanliklar icinde umit beslerim
Resminle konusur duyulur hislerim
Gelecegim diye cicek suslerim
Kurusan koklarim dermisin seni

MUSTAFA DEMIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklerım dermısın senı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklerım dermısın senı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLERIM DERMISIN SENI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL