Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bademagaci88
bademagaci88

Gerçek Bir Ayrılıkta Aslında Ölümdür

Yorum

Gerçek Bir Ayrılıkta Aslında Ölümdür

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

Gerçek Bir Ayrılıkta Aslında Ölümdür

Gerçek bir Ayrılıkta aslında ölümdür

Bir selası bir vedası yoktur

İnsan toprak altına girmez belkide

Dünyanın dibini çoktan boylar.

Üstüme toprak değil dünya atılmıştırda kimsenin haberi yoktur...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gerçek bir ayrılıkta aslında ölümdür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek bir ayrılıkta aslında ölümdür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gerçek Bir Ayrılıkta Aslında Ölümdür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HAKİKATÇİ
HAKİKATÇİ, @hakikatci
29.5.2014 03:22:03
5 puan verdi
Üstüme toprak değil dünya atılmıştırda kimsenin haberi yoktur...

Yüreğine
Emeğine
Sağlık

Selam Saygı Sevgi Sabır Ve Dua İle
ALLAH c.c emanet ol.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL