agzını açan haktan hukuktan basse derken egitimcisi,doktoru,avukatı... kim bozuyor bu kuralları inandım ki ben,kim? hayatta yalandan nefret edıyorum diyorsa o söylüyor kelimeleriyle ihaneti kazıyor kendı yüregine şeytanın avukatlıgını sonra bunun adı müslümanlık türklük oluyor kargaşanın çemberi
Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
al benden de O kadar ! 'hayatta yalandan nefret ediyorum '
İnsanlığı nefret mahvetmiyor , ama insanları sözde sevgileri mahvetmeye başladı bile kendi yalanlarıyla. Ve onlar ona sevgi dediklerinden dolayı dikkatli bir şekilde bakmıyorlar bile artık. Ona sevgi dedikleri için onun iyi ve güzel olduğunu sanıyorlar. İnsanlık bu sözde sevgi hastalığı yüzünden ıstırap içinde yaşamaya mahkûm ediliyor .
İnsalar kendi yalanlarına inanmaya başladılar bütün insanlığı kandırdığını sanıyorlar
insan gibi insan çok bir tek insan yok maalesef
artık sevgi duygusu bile çok ucuz ihtiyaçlardan ibaret sanılıyor çıkar ilişkileriyle satılıyor
...
hislerime tercüman olduğun için çok teşekkür ederim 6,his
.
YAŞAYANKELİME tarafından 12/20/2015 2:40:57 AM zamanında düzenlenmiştir.
sen şaire hanım hangi mesheb densin önce onu yanıtla ben türküm vede müslümmanım gelenek göreneklerine bağlıyım yobaz değilim aydın görüşlüyüm vede ülkücüyüm emeğe saygılıyım fakat türklük e dil uzatırsanız uslübu mu bozarım kutlarım paylaşımı
katıra somuşlar baban kim diye oda at dayım olur demiş.malesef kendi olamayan insanlar bu dünyayı yeterince kirletiyorlar.eline yüreğine sağlık güzel bir konuya değinmişsin selamlar.ZEKİ
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.