Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
BayyToprak
BayyToprak

Evrensel Olmalı

Yorum

Evrensel Olmalı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1253

Okunma

Evrensel Olmalı

Mutluluk; iki dudağın arasından çıkan olumlu sözlerin sonucunda duyulacak bir his olmamalı.
Mutluluk; evrensel olmalı.
Kuşların kanat çırpışlarını kıskanacak kadar güzel,
Balıkların derin mavi sulardaki özgürlüğü kadar doyumsuz olmalı.
Mutluluk; bir annenin evladına sarılması,
Babasından çekinerek para isteyen çocuğun, aldığı üç beş kuruşu gönlünce harcaması gibi olmalı.
Ben mutluluğu doyasıya yaşayanlardanım.
Km ne derse desin, elimdeki değerlerin farkındayım.
Ve kıymetini bilenlerdenim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Evrensel olmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evrensel olmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Evrensel Olmalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL