Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
bülent ar
bülent ar

OLACAKMISIN

Yorum

OLACAKMISIN

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1326

Okunma

OLACAKMISIN

OLACAKMISIN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Olacakmısın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olacakmısın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLACAKMISIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
siyahgecem
siyahgecem, @siyahgecem
24.5.2014 22:06:46
5 puan verdi
merhaba

Seven yürek sesi nakış olup işlenmiş dizelere üstadım

Beğeni ile okudum yüreğin kalemin var olsun

__________________________Saygılar

Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
24.5.2014 10:43:11
5 puan verdi
pişmanlıklar vakitsiz çalar gönül kapısını
insan
biraz yürüyünce anlar
hayatın içindeki onulmaz gerçekleri
son pişmanlıklar vurduğunda yüzünü
(içinden bir koyu çığlık yükselir ta uzaklara)

ARTIK ÇOK GEÇ!!!


acı düşer gözlerinden
kor düşer yüreğinden de
ne fayda işte...
:(

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL