Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AKOSE
AKOSE

AÇANIM YOK

Yorum

AÇANIM YOK

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

AÇANIM YOK

Döndüm bir virane hana
Kapım vurup açanım yok
Pervanemdin dön gel bana
Etrafımda uçanım yok.

Düşlerimde hep varımdın
Gündüzüm gece yarımdın
Aydınlığım hem farımdın
Artık ışık saçanım yok.

Yüzüm benim gülmez oldu
Dostlar halim bilmez oldu
Kimim kimsem gelmez oldu
Bir tas suyum içenim yok.

Başım iki elim aldım
Hayaline seyre daldım
Gözlerimle baka kaldım
Yoldan gelip geçenim yok.

Gençlik elden geçip gitti
Ecel geldi vade yetti
Ömür sermayesi bitti
Çek harcandı koçanım yok.

Ahmet’im sar bedenimi
Bir top bez ile tenimi
Ölçüm alıp kefenimi
Sen gelmezsen biçenim yok.
03.02.2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Açanım yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açanım yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇANIM YOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL