Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
şairselo
şairselo

" imkansız aşklar "

Yorum

" imkansız aşklar "

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1959

Okunma

" imkansız aşklar "

Güvendim ben sana, her zaman hürdün.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.
Kurduğum hayali sildin, süpürdün.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.

Seni unutabilmek en doğru yoldu.
Verdiğin sözlerin miadı doldu.
Yeşeren umutlar sarardı, soldu.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.

Bu kadar sorumsuz haline şaştım.
Ettiğim sabırda kendimi aştım.
Anladım peşinden boşa dolaştım.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.

İnsan bu gidene yaşları döker.
Zamanla acılar yerine çöker.
Önünde gelecek geçmişi söker.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.

Düşmana büründün zamanla sende.
Matemle süründün, acılar tende.
Rüyamda göründün kalbim mahzende.
İmkânsız aşkların kurbanı oldum.

SELÇUK SALMAN 23:30
07.05.2014 ÇARŞAMBA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

" imkansız aşklar " Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz " imkansız aşklar " şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
" imkansız aşklar " şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL