Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
gölgeli meşhur

Hayvanat Bahçesi

Yorum

Hayvanat Bahçesi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1537

Okunma

Hayvanat Bahçesi

HAYVANAT BAHÇESİ

Kedi seçim tayin etti
Tilki meydanlara indi
Dostları kopek ısırdı
Olduk hayvanat bahçesi

Kopekler gibi avlarlar
Avlama yetmez hırlarlar
Eşekten farksız anırtır
Döndük hayvanat bahçesi

Kartalla havaya uçar
Şahini görünce iner
Timsah gözyaşları döker
Sandık hayvanat bahçesi

Ormanlar kralı olur
Kediye şapka çıkarır
Fareyi lağıma sokar
Sanki hayvanat bahçesi

Tavşan avına çıkarlar
Domuz griple avlanır
Armudun iyisini yer
Resmen hayvanat bahçesi

Yatar tavuğa özenip
Birazcık maymunluk yapıp
Ayı olup oynar şirkte
O yer hayvanat bahçesi

Deniz anası huyundan
Düşünmez kendinden başka
Kükreyince aslan olur
Biraz hayvanat bahçesi

Yılandan beterdir dili
Tilkiye çalışır beyni
Attan düşüp kafa kırar
Kesin hayvanat bahçesi.

FATİH GÜLER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hayvanat bahçesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayvanat bahçesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayvanat Bahçesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Turgut Öztürk
Turgut Öztürk, @turgutozturk
30.4.2014 10:09:12
Fatih bey kalemine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL