Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Muhammed İşler
Muhammed İşler

Kafi!

Yorum

Kafi!

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

819

Okunma

Kafi!

Kafi!
Kalp acıyor
Dem akıtırsa şaşırma
Nedir bu hastalıklardan çektiğim
Ben hariç
Sevdiğim insanlarda mı tecelli eder
Bana niye gelmez ki!
Kendime üzülmek en büyük arzum
Başkasına yastan kalmadı huzurum
Düşündükçe midem yanıyor
Bitti mecalim



Muhammed İşler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kafi! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kafi! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kafi! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL