Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Vuslat ihsanın olacak

Yorum

Vuslat ihsanın olacak

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1040

Okunma

Vuslat ihsanın olacak

Vuslat ihsanın olacak








Yar...
Yoluna revan olsam ne olacak
Can, canan için sevdasına mı kanacak
Aşk, nazar gâh olan kalbe bilmem ki ne kazandıracak
Firkat, ruhumda mütemadiyen yaşayacak, vuslat ihsanın olacak
Ne kadar heves ve arzum varsa, sinemde nakşeden bir iz bırakacak
Sana bir sözüm yok, aşkı anlayacak basiret sen de çok, hal hicranla dem bulacak...


Mustafa CİLASUN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vuslat ihsanın olacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslat ihsanın olacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vuslat ihsanın olacak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
21.4.2014 11:10:55
5 puan verdi
O ihsana müştak ıs mirim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL