Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Silah Gözlerin

Yorum

Silah Gözlerin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2648

Okunma

Silah Gözlerin

Silah Gözlerin

hedefin benmişim
şaşmadı işte
kurşun sözlerin
silah gözlerin

ağır yaralıyım
bahtı karalıyım
derdi sıralıyım
ilah gözlerin

dardayım darda
ellerim semada
dualarım sana
günah gözlerin

yola gelmezsin
boş ver değmezsin
cehennemim olsanda
cennet gözlerin

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Silah gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silah gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Silah Gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL