Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Buteo
Buteo

Gitme Zamanı

Yorum

Gitme Zamanı

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1137

Okunma

Gitme Zamanı

Gitme Zamanı

zülkarneyn seddinden geçerken
ayaklarıma yıkılıyor zaman
yorgun erguvanlar dinleniyor gönlümde
mahzun bir göz bakıyor ta uzaklardan
kayboluyorum
çürümüş sayfalarla giden günlerimde


gitme zamanı
menekşelerim ondan mı telaşlı
ya sen kaşemumkaram
gözlerin neden yaşlı
çok emeğim geçti size uslu durun
kış gelince
biraz da benim ölümlerime uyuyun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gitme zamanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitme zamanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitme Zamanı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
20.4.2014 08:58:28
ne güzel olmuş kutlarım
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
15.4.2014 20:36:16
5 puan verdi
GÜZEL ŞİİRİ KUTLARIM SELAMLAR.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL