Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cendam
cendam

Aşka Davet Var

Yorum

Aşka Davet Var

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1195

Okunma

Aşka Davet Var

Bakma bana öyle aşikar
O bakışlarda aşka davet var
Arzular demir atmış
Kurumuş öksüz dudaklarına
Buz tutmuş ellerime
Uzatma o kor düşmüş ellerini
Benim avuçlarımda hala ihanet var
Yanan ateşin renginde bir gül gibi
Ateşli bedenin cesurca ve davetkar
Ruhumu esir aldığın gecelerde
Yatağıma sinmiş kokun var.

Cengiz Damar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşka davet var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşka davet var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşka Davet Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL