Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mirzahan
mirzahan

ELLERİN VE ELLERİM

Yorum

ELLERİN VE ELLERİM

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

962

Okunma

ELLERİN VE ELLERİM

Kederli bir kış soğuğunu düşünüyorum
Yüreğim ellerimde
Sıcakken kan damlaları güllerin
Ben hüznünü okuyorum
Yıldızlardan ve Ay"dan
Bir müziğin ezgisine diyecek yoksa
Baharın tılsımına diyecek yoksa
Yaşamak mucizesine diyecek yoksa
Bir kalışı var ellerinin
Gözlerinin hatta
....
Anlamlar çoğaltıyorum işte
Senli benli
Her masalda anlatıldığın gibi
Her şiire yazıldığın gibi
Benden ayrıyken sen
Benleyken benliğimiz
Ve hep sürsün benliğimiz
Ayrı düşünsekte sürsün
Ve başka olsakta sürsün
Ben kalıyorum
Ya sen..

BİLAL YÜKSEKTEPE

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ellerin ve ellerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerin ve ellerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLERİN VE ELLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL