Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
OnurÇelikk
OnurÇelikk

MAHZUN ÖYKÜ

Yorum

MAHZUN ÖYKÜ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1054

Okunma

MAHZUN ÖYKÜ

Artık buralarda yapamaz oldum,
Elveda Sevgili’m, elveda sana.
Kedere bürünüp hicranla doldum,
Elveda Sevgili’m, elveda sana.

Umutlar uykuda, rüyalar kayıp,
Irmaklar çıldırdı, deryalar kayıp,
Gitmem gerekiyor, eşyalar kayıp,
Elveda Sevgili’m, elveda sana.

Ben kime mahremim kim bana mahrem,
Gölgemi kaybettim, nerede gölgem,
Kimse bulamadı sancıma merhem,
Elveda Sevgili’m, elveda sana.

Sırtımda yüküm var, benden ötedir,
Söylenmez türküm var, benden ötedir,
Bir mahzun öyküm var, benden ötedir,
Elveda Sevgili’m, elveda sana.

Sır küpüyüm, beni arama sakın,
İlle de istersen maziye bakın,
Dönüşüm belirsiz, belki çok yakın,
Elveda Sevgili’m, elveda sana!..

Onur Çelik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mahzun öykü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahzun öykü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAHZUN ÖYKÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL