Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GünbatımıerkenBehçetBük
GünbatımıerkenBehçetBük

İÇİMDE BİR HÜZÜN

Yorum

İÇİMDE BİR HÜZÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

941

Okunma

İÇİMDE BİR HÜZÜN



Bazen davetsiz misafir gibi gelir
Kendince fütursuzca düşünmeden
Sen benim hüznüm yorgun baharımda
Yerleştin ta içime sen de bilmeden
Sevgisiz tıpkı garip yolcu gibi...

Şimdi şu yorgun gözlerimde...
Dargın bakışlar vardır hani umursamazca
Gürültüyle iner hava boşluğuna
Esir düşmüş kalmıştır bir kenarında
Hüznün sınırsız aşk girdabına
Gündüzün ışığı kaybolmuş gibi...

Hala bir çizgidir günüm perdelerde
Bedeni titretir bir deyiş olur da
Donar kalır insafsız buz kalıplarında
Yalnızlığım gezinir sokaklarında
Odalar bomboştur şimdi artık...

Sensizliği sadece bir hüzün sarar
Sevdiğim sen yoksun gecelerimde
Acabalar çoğalır hep seni arar
İçimde sadece bir hüzün kaldı...

Behçet Bük Eskişehir
24.3.2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçimde bir hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde bir hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİMDE BİR HÜZÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL