Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
semihten5
semihten5

SON DURAK

Yorum

SON DURAK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1017

Okunma

SON DURAK




topu topu iki adım
sen mi saydın ben mi saydım

vay nasıl hata yaptın
görünce çok şaştım

düz yolda kolaydı
yokuşta motor sardı

hava koşulları uygundu
yazık sürücü uyudu

gitmek isterken hedefe
çıktı önümüze küfe

engelin büyüğü küçüğü olmaz
yolcu sorun anlamaz

tercih kaptanındır çoğu kez
sonunda hesap ona çıkar tez

öyle böyle gidilir gelinir
olanlar hep silinir

son durak kim bilir nerede
nefes tükenir ne dersen de

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Son durak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son durak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON DURAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL