Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nota-
nota-

DEĞİŞMİŞ

Yorum

DEĞİŞMİŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1533

Okunma

DEĞİŞMİŞ

DEĞİŞMİŞ

Geçen onca zaman , sonra gördüm ki
Benim tanıdığım , kadın değişmiş
Kimliğin şahsına , aykırı sanki
Soyadın değişmiş , adın değişmiş

Kimleri avuttun , söyle teninde
Hatıralar solmuş , o bedeninde
Vucûden sunduğun , sen yemeğinde
Lezzetin değişmiş , tadın değişmiş

Sen aşkı savunan , gurur timsali
Sevgimin varmıydı , eşi emsali
Yönünü kaybetmiş , güneş misali
Yörüngen değişmiş , batın değişmiş

Öncesi melekken , sonrası hayin
Şeytanı andırmış , giderek halin
Zalimler sokağı , olmuş mahalin
Dairen değişmiş , katın değişmiş ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Değişmiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değişmiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞİŞMİŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL