Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Nefesin Vaktisin Mühletin Rahmetisin...

Yorum

Nefesin Vaktisin Mühletin Rahmetisin...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1222

Okunma

Nefesin Vaktisin Mühletin Rahmetisin...

Nefesin Vaktisin Mühletin Rahmetisin...






Sessizce...
Ellerimi açıyorum
Ve aşikar bir şekilde
Titrediğimi anlıyorum ve yakarıyorum
Ey Allah’ım sen bilirsin
Aşkın lehçesinde dile gelen hecenin ta kendisisin ...
Sen hak ve hakikatin yegane sahibisin
Melikimsin, kalbimin
En samimi ve koşulsuz sahibisin
Nefesin vaktisin, mühletin rahmetisin
Acziyetimle sığındığım Rabbimsin, bahtım için tek adressin...

Mustafa CİLASUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nefesin vaktisin mühletin rahmetisin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nefesin vaktisin mühletin rahmetisin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nefesin Vaktisin Mühletin Rahmetisin... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
19.3.2014 19:03:04
amenna ve saddakna

'iman ettik, inandık ve tasdik ettik' teşekkürler mirim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL