Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ÇİĞDEM TÜRKYILMAZ
ÇİĞDEM TÜRKYILMAZ

...herşeyim...

Yorum

...herşeyim...

( 2 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1971

Okunma

...herşeyim...

...herşeyim...


Hayat akarsu gibi bazen soğuk ve derin , bazen ılık ve sessiz,
En sevdiğim dediğimiz giderken dökülen yaş mı yakar , onsuz geçecek ömür mü ?
Rüyadan sıçrarız ya kimi zaman kabustur görülen , kimi zaman dillendirmek istemediğimiz acı bir anı.
Şaşkın ve manasız bakarız kimi zaman çevremize , zihnimiz orda değildir çünkü , hayallerindedir ya da umutlarında
En savunmasız ya da en yalnız anımızda , gözlerimiz ıslanır nedeni bildiğimiz ama söylemediğimiz.
Yeni yetişen bir fidan gibi yeşermek yerine , kuruyan dallarımızı budamak mı daha doğru ?
İmtihanımızı veremeyiz çoğu zaman , sabır ve sükunet ağır gelir , tez canlılığımıza.
Mevsimlerden kışta olsa , yaşanan ve yaşanacak iniş çıkışlara inat dimdik ayakta durup şükredeceğim,her şeyim.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

...herşeyim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...herşeyim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...herşeyim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
19.3.2014 14:24:31
saygı değer yazarım güzel anlamlı sözleri okuma fırsatı verdiğin için kutlarım başarılar dilerim
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
18.3.2014 15:03:06
5 puan verdi
anlam dolu dizelerdi kutlarım
Keskinsirke
Keskinsirke, @keskinsirke
18.3.2014 13:22:23
5 puan verdi
Güzeldi yüreğinize sağlık kutlarım saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL